Wie ben ik?


                                                           

Mijn naam is Harro Reijnders, ben 45 jaar.
Ik woon in Dronten en heb 2 kinderen.


Kamperen is altijd al een grote passie van mij geweest. Van jongs af aan ben ik met de caravan en voortent op vakantie geweest en heb veel campings in binnen en buitenland gezien.
Heerlijk is het om de caravan neer te zetten, de voortent op te bouwen en dan te genieten van het leven op de camping en het vrije kampeergevoel.


Het was dan ook erg fijn toen ik in 1996 als afdelingshoofd aan het werk ging bij een grote kampeerwinkel.
Hier heb ik heel veel ervaring op het gebied van kamperen en tenten opgedaan en ben mij hierin verder gaan specialiseren.
Van verkoop van tenten, voortenten en luifels, tot de reparatie's en van opbouwen tot aan het schoonmaken van de tent. 
 
Het is erg fijn om kampeerders goed te kunnen adviseren over een (voor)tent en ze daarmee een onbezorgde vakantie of kampeerseizoen te kunnen geven.

Alleen mijn passie gaat verder, ik maak het de kampeerder nog wat makkelijker door de lastige zaken uit handen te nemen.

Waarom zelf de tent gaan opbouwen als iemand anders het heel goed kan, zodat hij zonder problemen het hele seizoen er goed aan staat.

En als er problemen zijn tijdens uw verblijf is het erg handig als er iemand bij u op de camping langs komt om het op te lossen, zodat u niet zelf iets hoeft te doen.

Tevens ben ik dealer van de meeste voortent merken, dus als u een nieuwe voortent zoekt, kan ik u hierbij adviseren en de voortent leveren

Mijn motto is daarom: UW TENT STRAK MET REIJNDERS KAMPEERGEMAK!


Harro Reijnderskamperen voortent tent tentopzetten tent opbouwen tentopbouwen reparatie repareren tentreparatie tent reparatie voortenten tenten seizoensplek seizoensplaats gemak gemakkelijk voortentopzetten voortent opbouwen camping campings jaarplaats schoonmaken van voortent afbreken voortentafbreken campinghulp hulp op locatie tentopzetservice tentservice kampeerhulp seizoenskamperen tentstokken campinghelper kampeergemak reijnders opzetten opbouwen hulp bij opbouwen voortentje wintertent stacaravan luifel omloopmaat advies advisering reijnders kampeergemak reijnderskampeergemak voortentopbouwen stormschade waterschade rits stuk ritsen tentrits uitbouw aanbouw 55+kampeerhulp tentschoonmaken nieuwe voortent opzetten tentopbouwservice tentopzetsevice tentopzet tentopbouw dronten flevoland gelderland veluwe Reijnders Reijnders Kampeergemak dorema isabella ventura gerjak reda brand walker